نوشته شده توسط : محمد سلحشوری

خرید کاغذ دیواری و نصب آن از جمله اقداماتی است که به تخصص و مهارت بالایی نیاز دارد. نحوه محاسبه تعداد رول کاغذ دیواری به شما کمک می‌کند که بدون صرف هزینه‌های اضافی به اندازه مساحت دیوار مورد نظر، رول کاغذ دیواری تهیه کنید. باید بگوییم که کاغذ دیواری‌ها با توجه به شرکت تولیدکننده و همچنین ایرانی یا خارجی بودن خود دارای متراژهای متفاوت هستند. بنابراین در زمان خرید آنها باید در مورد نحوه محاسبه کاغذ دیواری از فروشنده آن اطلاعات لازم را دریافت کنید. در این صورت تمامی فضاهای موردنظر با تهیه متراژ مناسب کاغذ دیواری پوشش داده‌خواهندشد. برای اطلاع از نحوه محاسبه رول‌های مورد نیاز کاغذ دیواری برای یک فضا، مطالعه این مقاله به شما کمک خواهد کرد. در ادامه با وبلاگ ما همراه باشید.

این مقاله جهت بروزرسانی و انتشار بار علمی آن در سری وبلاگ های این مجموعه تولید شده است و بر گرفته از یک مقاله در یک وبسایت است که دارای منبع می باشد و پیشنهاد ما نیست جهت بررسی بیشتر و اطمینان بیشتر منابع آن منابع بررسی شود.

نحوه محاسبه تعداد رول کاغذ دیواری چگونه است؟

رول های کاغذ دیواری با متراژهای متفاوتی به تولید می‌رسند. به همین دلیل نمی‌توان برای تمامی فضاها از یک متراژ برابر استفاده کرد. اطلاع از نحوه محاسبه رول کاغذ دیواری کمک بزرگی به خریداران می‌کند که بدون پرداخت هزینه‌های اضافی برای خرید کاغذ دیواری به فضای داخلی خود تنوع و جذابیت بی‌نظیری ببخشند. در ادامه متراژ هر رول کاغذ دیواری و نحوه محاسبه تعداد آنها را بررسی می‌کنیم.

سایز رول کاغذ دیواری

متراژ رول‌های کاغذ دیواری بر اساس استانداردهای کشور تولیدکننده متغیر است. به همین دلیل قبل از خرید این نوع ملزومات خانه، در مورد برند و کشور تولیدکننده آن اطلاع پیدا کنید. استاندارد رول‌های کاغذ دیواری در ایران و کشورهای اروپایی 10 در 0.53 متر است. به عبارت دیگر یک رول از این سایز کاغذهای دیواری برای پوشش تقریبا 5 متر مربع از دیوار کافی است. 

نحوه محاسبه تعداد رول کاغذ دیواری از این طریق به راحتی صورت می‌گیرد. البته امکان تغییر استانداردها و ابعاد هر مدل از کاغذ دیواری توسط شرکت‌های سازنده وجود دارد. به همین دلیل اگر خرید رول‌های کاغذ دیواری را به صورت آنلاین انجام می‌دهید از سایت فروشگاه اطلاعات کافی را به دست آورید. 

در خرید حضوری نیز فروشنده تمامی جزئیات و حتی نحوه محاسبه رول کاغذ دیواری را با توجه به متراژ فضای مورد نظر به شما خواهد گفت. البته این استاندارد در ایران و اروپا به صورت ثابت است و در سال‌های اخیر تغییری در آن ایجاد نشده.است.

روش محاسبه کاغذ دیواری با مشخص کردن مساحت دیوار

فضاهای داخلی خانه مانند اتاق‌ها، آشپزخانه، پذیرایی و راهرو با نصب کاغذ دیواری جذابیت بیشتری پیدا می‌کنند. به همین دلیل در سال‌های اخیر شرکت‌های بسیاری دست به تولید انواع کاغذ دیواری با طرح‌ها، جنس و بافت متفاوت زده‌اند.

در مورد سایز و متراژ این کاغذهای دیواری باید بگوییم که استاندارد مشخصی وجود دارد و تمامی مدل‌ها ممکن‌است با یک سایز تولید نشوند. البته کاغذ دیواری‌های موجود در ایران بر اساس استاندارد اروپا به‌تولید می‌رسند و تمامی آنها از یک سایز برخوردار هستند. با این حال قبل از خرید این محصول بهتر است در مورد متراژ آن اطلاعات دقیقی را به‌دست‌آورید. روش محاسبه کاغذ دیواری مورد نیاز برای دیوار، بسیار ساده است به گونه‌ای که هر فردی از عهده انجام آن برخواهدآمد. با اطلاع از متراژ دیوار به‌راحتی نحوه محاسبه تعداد رول کاغذ دیواری انجام می‌شود.

برای محاسبه مساحت دیوار کافی است که با یک متر عرض دیوار و ارتفاع آن را اندازه‌گیری کنید. همچنین مساحت برآمدگی‌های روی دیوار مانند ستون‌ها، قسمت‌های چهارگوش یا قرنیزهای دور سقف را نیز باید درنظر گرفت. برای محاسبه مساحت دیوارهای دارای پنجره نیز باید در ابتدا مساحت کل دیوار مشخص شود و سپس مساحت پنجره را از آن کم کنید. 

با ضرب ارتفاع دیوار در عرض آن، مساحت دیوار و متراژ مورد نیاز کاغذ دیواری مشخص می‌شود. به عبارت دیگر از طریق فرمول زیر مساحت دیوارهای داخلی به راحتی محاسبه خواهد شد:

(عرض دیوار ) × (ارتفاع دیوار) = (مساحت دیوار)

نحوه محاسبه تعداد رول کاغذ دیواری مورد نیاز با توجه به مساحت دیوار

با محاسبه مساحت دیوار، نحوه محاسبه کاغذ دیواری و تعداد رول‌های مورد نیاز نیز مشخص می‌شود. برای اینکار مساحت دیوار را تقسیم بر 5 می‌کنیم. زیرا رول‌های کاغذ دیواری با ابعاد استاندارد 10 متر در 53 سانتی متر  قادر به پوشاندن 5 متر مربع از مساحت دیوار هستند. در این صورت تعداد رول‌های مورد نیاز کاغذ دیواری برای پوشاندن دیوار مشخص می‌شود. این عدد در بسیاری از مواقع به صورت اعشار درمی‌آید که باید بالاترین عدد نزدیک به آن را درنظر گرفت. به عنوان نمونه دیوار یک سمت اتاق دارای عرض 2 و ارتفاع 3.2 متر است. بنابراین مساحت دیوار مورد نظر نیز 6.4 متر برآورد می‌شود. برای این مساحت به 2 رول کاغذ دیواری با عرض 53 سانتی‌متر و طول 10 متر نیاز است. از آنجایی که کاغذهای دیواری به صورت رولی فروخته می‌شوند، این میزان ممکن است کمی بیشتر از مساحت دیوار باشد. در این صورت متراژ اضافی کاغذ دیواری برای سایر دیوارها نیز قابل استفاده‌است.

نحوه محاسبه تعداد رول کاغذ دیواری برای دیوارهای دارای شیب

محاسبه تعداد رول مورد نیاز کاغذ دیواری برای دیوارهای زیرشیروانی یا دارای شیب کمی متفاوت‌تر است. برای محاسبه دیوارهای این قسمت از خانه باید از روش زیر استفاده کرد:

(عرض × ارتفاع دیوار بلندتر) - ½ (عرض × اختلاف ارتفاع دو سمت دیوار)

از طریق فرمول بالا به‌راحتی نحوه محاسبه رول کاغذ دیواری انجام می‌شود. البته برای این دیوارها بهتر است رول‌های بیشتری را بخرید. زیرا به دلیل اختلاف ارتفاع دیوار امکان دورریز شدن و هدر رفتن کاغذ دیواری در اثر برش زیاد است. 

برای جلوگیری از اتلاف هزینه و انرژی زیاد بهتر است، محاسبه تعداد رول و نصب آن را به یک متخصص در این خصوص سپرد. دکور چوب یکی از معتبرترین و حرفه‌ای‌ترین شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده کاغذ دیواری و انواع ملزومات داخلی خانه است که با ارائه خدمات متنوع به‌خصوص نصب در محل، ارسال رایگان تا باربری، مشاوره آنلاین و غیره به ایجاد دکوراسیون شیک و لوکس در فضاهای داخلی کمک می‌کند.

سخن پایانی

نحوه محاسبه تعداد رول کاغذ دیواری به‌راحتی براساس یک فرمول ساده انجام می‌شود. برای این کار کافی است عرض و ارتفاع دیوار را ضرب در هم کنید تا مساحت دیوار مورد نظر به‌دست‌آید. سپس عدد به‌دست‌آمده را تقسیم بر 5 کنید. در این صورت تعداد رول‌های مورد نیاز کاغذ دیواری مشخص می‌شوند. 

البته این روش محاسبه کاغذ دیواری برای کاغذ دیواری‌هایی با استاندارد 10 در 0.53 متر مناسب است و برای سایر ابعاد کاغذ دیواری صدق نمی‌کند. به همین دلیل قبل از خرید این محصولات باید از ابعاد دقیق آنها مطلع شوید و سپس براساس مساحت دیوار تعداد رول‌های کاغذ دیواری مورد نیاز خود را تهیه کنید.

منبع: https://www.bespar.net/blog/calculation-of-wallpaper-rolls



:: برچسب‌ها: دکوراسیون ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 388
|
تعداد امتیازدهندگان : 115
|
مجموع امتیاز : 115
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 فروردين 1402 | نظرات ()